divendres, 29 de maig del 2020

Encuesta docencia OnLine recibida. 3º trimestre. Curso 2019-20.


Desde el AMPA estamos preocupados por la docencia Online que están recibiendo nuestro hijos/as en este último trimestre. En previsión que el año que viene se mantenga esta situación de tener que seguir usando esta docencia Online, desde el AMPA queremos realizar una breve encuesta a todas las familias socias para preguntaros (6 preguntas) sobre la docencia recibida y así poder conocer con más precisión la formación Online recibida por nuestros hijos/as.

Aquí tenéis el enlace  a la encuesta que deberéis rellenar una por cada hijo/a que estén cursando algún curso en el IES
Vamos a dejar hasta el próximo miércoles (3/6/2020) para que podáis contestar.

Es para nosotros muy importante que respondáis a esta encuesta para tener una visión lo más amplia posible de la situación actual en nuestro IES. Os hemos dejado una pregunta para que podáis aportar todo aquello que estiméis oportuno.
Os haremos llegar los resultados generales de la encuesta, en cuanto los tengamos analizados.

Queremos recordaros que, en esta situación de alerta, podéis seguir comunicándoos con el AMPA por correo (ampaiessosbaynat@gmail.com) y por teléfono ( 611 08 77 05) para lo que estiméis oportuno.

Saludos,

La junta del AMPA,
IES Vicente Sos Baynat


-------------------------------------------------

Benvolgudes famílies sòcies de l'AMPA,

Des de l'AMPA estem preocupats per la docència Online que estan rebent el nostre fills/as en aquest últim trimestre. En previsió que l'any que ve es mantinga aquesta situació d'haver de continuar usant aquesta docència Online, des de l'AMPA volem realitzar una breu enquesta a totes les famílies sòcies per a preguntar-los (6 preguntes) sobre la docència rebuda i així poder conéixer amb més precisió la formació Online rebuda pels nostres fills/es.

Ací teniu l'enllaç a l'enquesta que cal  omplir per cada fill/a  que estiga fent algún curs en l'IES
Deixarem fins dimecres que ve (3/6/2020) per tal que pugueu contestar.

És per a nosaltres molt important que respongueu a aquesta enquesta per a tindre una visió el més àmplia possible de la situació actual en el nostre IES. Us hem deixat una pregunta perquè pugueu aportar tot allò que estimeu oportú.
Us farem arribar els resultats generals de l'enquesta, després d'analitzar-los

Volem recordar-vos que, en aquesta situació d'alerta, podeu continuar comunicant-vos amb l'AMPA per correu (ampaiessosbaynat@gmail.com) i per telèfon ( 611 08 77 05) per al que estimeu oportú.

Salutacions,

La junta de l'AMPA,
IES Vicente Sos Baynat