dilluns, 24 de febrer del 2020

Dia extra recogida libros 3º trimestre

Apreciadas familias socias del AMPA,

Tenemos algunas familias que se han acogido al banco de libros del AMPA y que aun no han acudido a recoger los libros de ingles del 3º trimestre, por eso hemos decidido habilitar un día extra de recogida de libros para este jueves día 27 de febrero de 2020  en el horario del patio, podrán venir a entregar los libros del 2º trimestre y recoger los libros del 3º trimestre, en el salón de actos del IES. Los alumnos deberán acreditarse presentando su DNI o carnet del IES.

Los alumnos que hayan cogido el libro del 2.º trimestre no podrá coger los del 3.º trimestre si no devuelven los que ya tienen.

Saludos,


-------------------------------------------------


Benvolgudes famílies sòcies de l'AMPA,


Tenim algunes famílies que s'han acollit al banc de llibres de l'AMPA i que no han acudit a recollir els llibres d'angles del 3r trimestre, per això hem decidit habilitar un dia extra de recollida de llibres per a aquest dijous dia 27 de febrer de 2020  en l'horari del pati, podran vindre a entregar els llibres del 2n trimestre i recollir els llibres del 3r trimestre, en la sala d'actes de l'IES. Els alumnes hauran d'acreditar-se presentant el seu DNI o carnet de l'IES.

Els alumnes que hagen agafat el llibre del 2n trimestre no podrà agafar els del 3r trimestre si no retornen els que ja tenen.


Salutacions,

La junta del AMPA,


IES Vicente Sos BAynat